2016/01/05

Motocykl a Motosalon 2016

Venku začalo sněžit, máte radost? Věřím, že všichni už se těšíte na jaro, kdy začne sezóna a všichni zase začnete jezdit. Abyste se měli aspoň na co těšit - tak už jsou známy datumy dvou očekávaných jarních akcí v Praze.

výstaviště Holešovice

Samozřejmě je to Motosalon a Motocykl 2016. Už víte na jakou akci vyrazit? Aby to rozhodování nebylo tak jednoduché, tak organizátoři tyto dvě akce naplánovali na stejné dny a to 3. - 6. 3. 2016

Dvacátý ročník Motocykl 2016 se letos bude opět konat na Výstavišti v pražských Holešovicích. Lístek si nyní můžete pořídit za 100 Kč ZDE a poté bude plné vstupné za 150 Kč.  Loni jste nás tu mohli potkat u stánku s IXS s naší Hondou PCX 125, odkud jsme pořídili i krátké VIDEO.

couple & motorbike na motocykl 2015


Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek a příslušenství Motosalon 2016 budete moci letos navštivit na brněnském Výstavišti. Pro ty, kteří nevědí, tak Motosalon je největší oborovou prezentací ve střední Evropě. Tento veletrh se od roku 2010 střídavě koná v Praze a v Brně. Vstupenky může zakoupit už nyní a to za cenu 160 Kč ZDE. Loni jsme tu taky nechyběli a pár fotek z akce najdete ZDE.


Sršeň na Motosalonu


















 



My letos nebudeme chybět na Motosalonu a kdo ví, třeba se zastavíme i na Motocyklu. Co vy? Nedostal jste třeba někdo vstupenku na jednu z akcí pod stromeček? Kde se letos s vámi potkáme? 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář.
Thank you for comment.