2016/02/05

Nitrinos Helmets z tebe udělají kočku

red cat helmet Nitrinos


Teď tu máme něco pro holky a dámy motorkářky! Vsadím se, že se na první pohled zamilujete stejně jako já. Objevili jsme totiž snad ty nejroztomilejší helmy, ve tvaru kočičí hlavy.




Ano, přesně tak, tohle je možné jenom v Rusku a přesně odtamtud tyto helmy pocházejí. Nitrinos motostudio tyto helmy poprvé předvedli na festivalu Japonské kultury v roce 2011. Od té doby vyvinuly čtyři zakázkové styly v různých barevných provedeních.




Nemůžu si pomoci, ale ty helmy jsou fakt pecka! Je to doslova dokonalý silniční cosplay. Kočky prostě brzy ovládnou svět. Tyhle helmy vytvořili Nitrinos motostudio ve 12ti provedeních, mají dvojí odvětrávání a odnímatelnou podšívku ze 100% polyesteru.  Každá helma váží 1,78 kg. Cěnově se pohybují od 495 $ do 590 $.


Uši jsou ze skleněného vlákna a jsou pevně připevněny k tělu helmy. Pokud však budete bourat, uši se samozřejmě zničí, ale bez jakéhokoliv nebezpečí. Do rychlosti 100 km/hod negenerují žádný odpor. Tak co, šly byste do toho holky? S touhle helmou se za vámi zaručeně někdo otoči! Koupit je můžete zde: http://bit.ly/Nitrinos_Ru

all black cat helmet Nitrinosall white cat helmet Nitrinos





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář.
Thank you for comment.