2016/02/10

Harley Davidson představuje nový cruiser Low Rider S

Harley Davidson ukázala svou letošní novinku a tím je cruiser Low Rider S. Se svým motorem Screamin' Eagle Twin Cam 110 se řadí mezi poslední představené modely jako jsou Fat Boy S a Softail Slim S. Tento motor má největší zdvihový objem jaký Harley používá pro své tovární modely. Motor dosahuje 156 Nm při 3 500 otáčkách za minutu.

Harley Davidson showed his year's novelty , and thus cruiser Low Rider S. With its engine Screamin ' Eagle Twin Cam 110 is among the latest introduced models such as Fat Boy Softail Slim S and S. This engine has the largest displacement which he uses for his Harley factory models . Engine achieves 156 Nm at 3500 rpm.

harley-davidson-low-rider-s

Na tomto modelu dominují převážně tmavé tóny a jeho kovové díly jsou opatřeny barvou Vivid Black. Myslíme, že tento kousek se Harley skutečně povedl. Low Rider S má v sobě retro duši a zároveň duši silného stroje, který probudí i zvířecí mrtvoly na silnici. A jaká je cena? Tento model seženete již od 16000 €.

On this model largely dominated by dark tones and the metal parts are painted Vivid Black. We think this piece is Harley really good. Low Rider S has a retro soul , while the soul of a powerful machine that wakes and animal corpses on the road. And what's the price? This model you can buy from € 16,000 .


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář.
Thank you for comment.