2016/02/10

Honda City Adventure byl spatřen v Římě

V loňském roce 2015 byl na EICMA představen terénní skútr od Hondy Honda City Adventure. Údajně to byl koncept, ale při pohledu na skútr na výstavě v Miláně bylo jasné, že skútr je už ready k produkci. Teď už je jasné, že to bylo něco více než jen koncept.

Last year 2015 was presented at EICMA terrain scooter from Honda Honda City Adventure. Reportedly it was the concept, but looking at the scooter on show in Milan, it was clear that the scooter is now ready for production. It is now clear that it was something more than just a concept.
honda-city-adventure

Tento model by měl být oficiálně představen v roce 2017. Honda začíná i naznačovat, že by tento skútr měl být připravován ve více barevných variantách. Motor, který bude v City Adventure použit je ovšem ještě velké tajemství. Co ovšem Honda neutajila je toto video.

This model should be officially introduced in 2017. Honda is also beginning to suggest that this scooter should be prepared in multiple colors. The engine, which will be used Adventure City, is still a big secret. But Honda did not keep in secret this video.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář.
Thank you for comment.