2016/02/13

Nová kolekce oblečení KLIM x Honda Africa Twin

africa-twin-honda

V poslední době jste si nemohli nevšimnout, že Honda představila novou Afriku. K nové motorce samozřejmě patří i oblečení, které se ke vzhledu stroje hodí nejen barvami a střihem, ale i technologiemi.

Recently you can not missed that Honda introduced a new Africa Twin. For the new motorbike you should like clothes that are suited to the appearance of the machine not only color and style, but also technology.

Jeden z největších výrobců offroadového oblečení KLIM, odhalil novou kolekci věnovanou právě novému stroji Honda Africa Twin. Nové oblečení je licencované Hondou, takže můžeme hovořit o oficiálním oblečení.

One of the largest manufacturers of offroad clothing KLIM, unveiled a new collection dedicated to the new machine Honda Africa Twin. New clothing is licensed by Honda, so we can talk about official gear.


obleceni-africa-twin-honda

Nová kolekce není ničím novým, jedná se pouze o redesign. Skládá se z vrchní vrstvy bundy a kalhot modelu Latutide a střední vrstvy Inferno. Oblečení je doplněno červenými logy Africa Twin.

The "new" collection is not new, it is just redesign of old one. It consists of the upper layers of jackets and trousers model Latutide and middle layers Inferno. Clothing is complemented by red logos Africa Twin.
obleceni-africa-twin-honda

Kolekce Latitude je ovšem to nejlepší, co může KLIM nabídnout. Bunda i kalhoty jsou vybaveny membránou Gore-TEX, která zajistí vaše pohodlí i při nepříznivých podmínkách. Protože bezpečnost je na motorce až na prvním místě, KLIM nainstaloval do oblečení integrované chrániče z D3O.

Latitude collection is the best what KLIM can offer. Jacket and pants are equipped with Gore-Tex membrane that will ensure your comfort even in unfavorable conditions. Because safety on a motorbike is in the first place, KLIM installed in the integrated clothing guard from D3O.
obleceni-africa-twin-honda
Cena nového oblečení ještě není známa, ale pokud se vám kolekce natolik zalíbila, že bez ní nemůžete být, obraťte se začátkem dubna na svého dealera Honda, nebo prodejce oblečení KLIM.

Jak se líbí vám? Nám docela ano ale podle nás se hodí ke dvou barevným bariantám ze tří nabízených.

Price for new clothes is not available yet, but if you like the collection, so that it can not be without it, contact your Honda dealer or a retailer of KLIM on April.

Do you like it? According to us it is suit to the two color variants of three offered.

two colours of Honda Africa Twin

1 komentář:

  1. Já jsem si letos taky už konečně koupil nové oblečení na motorku . Loňský rok jsem ještě odjezdil v tom starém, ale už to bylo hodně zoufalé. Měl jsem ale jiné velké výdaje, tak mi na nové oblečení nezbyly peníze. nechtěl jsem kupovat nějaké nekvalitní, tak jsem si radši počkal a zainvestoval jsem dokvalitního oblečení.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš komentář.
Thank you for comment.